![]() |
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Wybierz schronisko które otrzyma w XI akcji 500 kg Karmy Purina od Molosów dla swoich Psów | |||
| Fundacja ”Mali Bracia Św. Franciszka” www.malibracia.opole.pl |
|
174 | 34.05% |
| Gdańskie Schronisko dla bezdomnych Zwierząt Promyk http://www.schroniskopromyk.pl |
|
140 | 27.40% |
| AMICUS Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt http://amicus.malopolska.pl |
|
120 | 23.48% |
| Stowarzyszenie Obrońców Zwierząt http://www.arka.strefa.pl/Skierniewi...chronisko.html |
|
237 | 46.38% |
| Inicjatywa dla Zwierząt z Zielonej Góry http://idz.zgora.pl/forum/index.php |
|
103 | 20.16% |
| Schronisko dla Zwierząt w Toruniu www.schronisko.infocomp.pl |
|
106 | 20.74% |
| Schronisko dla Zwierząt w Wieluniu www.schronisko.wielun.pl |
|
131 | 25.64% |
| Ankieta Forum Molosy.pl z możliwością wyboru więcej niż jednej odpowiedzi (wybór wielokrotny)!!! Głosujących: 511. Nie masz uprawnień do głosowania w tej sondzie lub nie jesteś zalogowany w tej chwili na Molosach | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
|
|
#1 |
|
Redakcja Serwisu
![]() Zarejestrowany: Dec 2002
|
Nowa XI Edycja Akcji Charytatywnej z cyklu:
![]() Molosy.pl dla psów w potrzebie, motto XI akcji charytatywnej to: "Kocham psy, więc po prostu pomagam" Zadanie i Nagroda to 500 kg karmy!!! ![]() Informacje o akcjach: 1. REGULAMIN AKCJI "MAM SERCE DLA PSÓW" więcej ... 2. NAGŁAŚNIANIE AKCJI CHARYTATYWNYCH więcej ... --------------------------------------------------------------------- Opis zasad XI Akcji Charytatywnej z cyklu "MAM SERCE DLA PSÓW": 1. Pierwszy krok: W tym temacie XI akcji kliknij na guzik - link tekstowy do tego tematu to: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=8316 następnie zaloguj się i napisz swój post który jest potwierdzeniem uczestnictwa w XI Akcji Molosy.pl dla Psów w Potrzebie. Oto treść postu do wklejenia, która potwierdza uczestnictwo w XI akcji: "Kocham psy, więc po prostu pomagam w zdobyciu 500 kg karmy dla następnego 1 schroniska dla psów i biorę udział w XI Akcji Charytatywnej Molosy.pl dla psów w potrzebie, z cyklu akcji "Mam Serce dla Psów" Za udział w głosowaniu w ankiecie i post na Molosach, psy w schronisku dostaną 1 kg karmy od sponsora nagrody karmy Purina. > po tej treści jeśli tylko masz ochotę na dopisanie czegoś od siebie lub wstawienie wesołych zdjęć to zapraszamy 2. Drugi krok: to głosowanie w ankiecie dołączonej do tego tematu. Każdy uczestnik głosowania może tylko 1 (jeden) raz głosować, ale ankieta zezwala na kilka wyborów. Głosy w ankiecie można oddać od 1 do 7, to znaczy że podczas jednego głosowania można wskazać 1, 2, 3, 4 lub wszystkie 7 schronisk!!! Wybór zatwierdzamy klikając na "Głosuj" . > Przed wyborem dowiedz się więcej na podanych w ankiecie stronach www schronisk, stowarzyszenia i fundacji. Gotowe!!! Dziękujemy za wsparcie Akcji!!! ZASADY: a) Każdy uczestnik akcji może oddać 1 ważny głos. b) Głos jest ważny gdy zamieszczony został 1 post w temacie i oddany został głos na wybrane schronisko lub schroniska w ankiecie dołączonej do tematu akcji. c) Każdy 1 ważny głos = 1 kg Karmy!!! d) Karmę 500 kg otrzyma 1 wybrane wspólnie schronisko, z największą ilością głosów w ankiecie. WSKAZÓWKI: > Jak kopiować i wklejać treść postu: Zaznacz całą treść postu powyżej, kliknij nad zaznaczonym tekstem, na prawy przycisk myszki i wybierz "Kopiuj" lub z klawiatury naciśnij Ctrl+C. Teraz masz tą treść w pamięci podręcznej. Następnie kliknij na "Odpowiedz" w temacie akcji i wklej gotową treść, czyli stań kursorem w polu wiadomości i kliknij na prawy przycisk myszki i wybierz "Wklej" lub z klawiatury naciśnij Ctrl+V. TERMINY: Akcja rozpoczyna się 7 sierpnia 2007. Zakończenie akcji przewidziane jest na dzień 31 sierpnia, chyba, że wcześniej uzyskamy min. 500 ważnych głosów. Zapraszamy wszystkich miłośników psów -------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
#2 |
|
Nowy Forumowicz
|
"Kocham psy, więc po prostu pomagam w zdobyciu 500 kg karmy dla następnego 1 schroniska dla psów i biorę udział w XI Akcji Charytatywnej Molosy.pl dla psów w potrzebie, z cyklu akcji "Mam Serce dla Psów" Za udział w głosowaniu w ankiecie i post na Molosach, psy w schronisku dostaną 1 kg karmy od sponsora nagrody karmy Purina.
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Aktywny Forumowicz
|
"Kocham psy, więc po prostu pomagam w zdobyciu 500 kg karmy dla następnego 1 schroniska dla psów i biorę udział w XI Akcji Charytatywnej Molosy.pl dla psów w potrzebie, z cyklu akcji "Mam Serce dla Psów" Za udział w głosowaniu w ankiecie i post na Molosach, psy w schronisku dostaną 1 kg karmy od sponsora nagrody karmy Purina.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy Forumowicz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy Forumowicz
|
Kocham psy, więc po prostu pomagam w zdobyciu 500 kg karmy dla następnego 1 schroniska dla psów i biorę udział w XI Akcji Charytatywnej Molosy.pl dla psów w potrzebie, z cyklu akcji "Mam Serce dla Psów" Za udział w głosowaniu w ankiecie i post na Molosach, psy w schronisku dostaną 1 kg karmy od sponsora nagrody karmy Purina.
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy Forumowicz
|
Kocham psy, więc po prostu pomagam w zdobyciu 500 kg karmy dla następnego 1 schroniska dla psów i biorę udział w XI Akcji Charytatywnej Molosy.pl dla psów w potrzebie, z cyklu akcji "Mam Serce dla Psów" Za udział w głosowaniu w ankiecie i post na Molosach, psy w schronisku dostaną 1 kg karmy od sponsora nagrody karmy Purina.
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy Forumowicz
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Giga Molosomaniak
![]() Zarejestrowany: Feb 2005
|
"Kocham psy, więc po prostu pomagam w zdobyciu 500 kg karmy dla następnego 1 schroniska dla psów i biorę udział w XI Akcji Charytatywnej Molosy.pl dla psów w potrzebie, z cyklu akcji "Mam Serce dla Psów" Za udział w głosowaniu w ankiecie i post na Molosach, psy w schronisku dostaną 1 kg karmy od sponsora nagrody karmy Purina"
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktywny Molosomaniak
![]() Zarejestrowany: Mar 2007
|
"Kocham psy, więc po prostu pomagam w zdobyciu 500 kg karmy dla następnego 1 schroniska dla psów i biorę udział w XI Akcji Charytatywnej Molosy.pl dla psów w potrzebie, z cyklu akcji "Mam Serce dla Psów" Za udział w głosowaniu w ankiecie i post na Molosach, psy w schronisku dostaną 1 kg karmy od sponsora nagrody karmy Purina."
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Doświadczony Molosomaniak
![]() Zarejestrowany: Oct 2006
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
![]() Zarejestrowany: Jun 2007
|
"Kocham psy, więc po prostu pomagam w zdobyciu 500 kg karmy dla następnego 1 schroniska dla psów i biorę udział w XI Akcji Charytatywnej Molosy.pl dla psów w potrzebie, z cyklu akcji "Mam Serce dla Psów" Za udział w głosowaniu w ankiecie i post na Molosach, psy w schronisku dostaną 1 kg karmy od sponsora nagrody karmy Purina"
|
|
|
|
|
#12 |
|
Mega Molosomaniak
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
|
|
|
#13 |
|
Mega Molosomaniak
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() Zarejestrowany: Jan 2006
|
![]() Martula z ferajną ![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Zarejestrowany: Sep 2006
|
GŁOS ODDAJE BONO- BULLMASTIFF
|
|
|