|
|
12-01-10, 17:25
|
|
|
Doświadczony Molosomaniak
|
Odp: SZCZENIETA ur.05.11.09.po Just Braveheart By any Chance i NOSTALGIE Buldenezh
Oj TEREZA , TEREZA widzę, że sobie poradziłaś z rozrywką u maleństw i nawet schylać się nie musisz  . Gratuluję miotu i do zobaczenia na wystawach  .
Wszystkiego naj , naj w nowym roku Aga.
www.milagnes.pl
|
|
|
20-01-10, 15:39
|
|
|
Piszący Forumowicz
|
Odp: SZCZENIETA ur.05.11.09.po Just Braveheart By any Chance i NOSTALGIE Buldenezh
|
|
|
20-01-10, 17:32
|
|
|
Doświadczony Molosomaniak
|
No nie,
cos absolutnie przerozkosznego!!!!! Coz za maly potwor!!!!
A jaka ma pare w plucach!!!! Odjelo mi mowe na dlugo 
Sa przecudne
|
20-01-10, 20:46
|
|
|
Piszący Forumowicz
|
NAJLEPSZY KUMPEL I ZABAWKA PASZTECIĄTEK
http://www.youtube.com/watch?v=3qO68PhcNpE
POZDROWIENIA
TO JESZCZE NIE BYŁA PEŁNIA GŁOSU
|
|
|
20-01-10, 23:35
|
|
|
Nowy Forumowicz
|
Pragnę podziękować Pani Teresce i Panu Józefowi Moczulskim za najwspanialszą Ti Ti.Hodowla ZŁOTA BEJA zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie .Pani Tereska jest bardzo zaangażowana w prowadzenie swojej Hodowli.Pieski są bardzo zadbane przyjazne wesołe ,biegały po całym domku i są razem z mieszkańcami pieski są przepiękne .Polecam wszystkim którzy szukają super hodowli  .
|
|
|
26-01-10, 00:23
|
|
|
Piszący Forumowicz
|
Agnieszka dzięki. Piękny jest ten brzuchol hihihihi.
Pozdrawiamy Ucałowania dla małej Tituchy no i oczywiście dla was.
|
|
|
26-01-10, 11:43
|
|
|
Nowy Forumowicz
|
Super psy!
|
|
|
02-02-10, 22:08
|
|
|
Nowy Forumowicz
|
Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imie Andrzej, mieszkam w Świdniku, i z przyjemnoscia informuje ze gosc o imieniu Tao-Tao wystepujacy w tym watku, od niedzieli mieszka w naszym domu. Mielismy juz z zona psy (gdy nie bylismy jeszcze razem), ale dla naszych synkow ( 4 i 9 lat) jest to nowe doswiadczenie. Z chwila kiedy Tao przekroczyl drzwi, pekla taka bomba radosci, ze kurz po niej nie opadnie chyba nigdy  Caly dom od razy zwariowal na jego punkcie, i na razie wszystko kreci sie wkolo niego. Oczywiscie nie ma mowy o zadnym meczeniu, bo chlopcy sa swiadomi ze piesek to nie zabawka, ale nawet gdy Tao spi, to wszyscy siedza i na niego patrza. Niestety musialem w poniedzialek rano wyjechac do pracy, wiec mnie przy tym nie ma, ale i tak nie moge nic zrobic, bo co 10 minut mam telefon z domu z informacja, w ktorym miejscu aktualnie znajduje sie pies,co robi, i ile razy szczeknal. W czwartek po powrocie obiecuje jakies zdjecia. Hodowla zrobila na mnie jak najlepsze wrazenie, widac ze psy sa szczesliwe i dobrze traktowane, zaluje tylko ze nie mialem przyjemnosci poznac pani Teresy, poniewaz byla niestety poza domem. Mam nadzieje ze Tao bedzie u nas szczesliwy, i chyba na razie jest bo z aklimatyzacja nie ma zadnego klopotu. Pisze o nim Tao, choc na wlasny domowy uzytek dostal imie Botoks. To tak na pohybel wszystkim gwiazdkom, ktore bez botoksu nie potrafia sie godnie zestarzec. BA to dowod ze i pomarszczone moze byc piekne 
Pozdrawiam uzytkownikow Forum.
|
|
|
05-02-10, 10:12
|
|
|
Nowy Forumowicz
|
Soory za zwloke ze zdjeciami, ale starszy syn wyjechal z klasa na wycieczke i zabral aparat.
Pzdr
|
|
|
06-02-10, 01:05
|
|
|
Piszący Forumowicz
|
TO WYBACZAM I CZEKAM
POZDROWIENIA RÓWNIEŻ DLA WSZYSTKICH BA
www.zlotabeja.pl
|
|
|
07-02-10, 07:16
|
|
|
Nowy Forumowicz
|
|
|
|
09-02-10, 02:00
|
|
|
Piszący Forumowicz
|
Andrzej dzięki. Proszę więcej zdjęć na maila.
Pozdrawiamy Babcia Tereska i Dziadek Józek
www.zlotabeja.pl
|
|
|
09-02-10, 19:32
|
|
|
Piszący Forumowicz
|
|
|
|
13-02-10, 22:07
|
|
|
Piszący Forumowicz
|
Witam wszystkich
Nie wiem czy to jest odpowiednie miejsce aby ogłosić ta nasza miłą i wielką radość( ale są szczeniaki to umieszczam). Sunia o imieniu TERA-TERA dzis wystapiła na swojej pierwszej wystawie w klasie baby Pokazywała się super jak stara weteranka. Z taką samą siłą i chęcią pokazywała się na BIS BABY i wylądowała na przysłowiwym PUDLE zjmując II m na BIS BABY
Jestem z niej dumna a właściciel - mąż znosi z radości przysłowiowe jajko a uśmiech mu z twarzy nie schodzi.
POZDRAWIAM
Zdjęcia i relację z wystawy zdam później bo teraz muszę przygotować na jutrzejszą wystawę swoją wielką 18 -sto letnią miłość BOUVIER des FLANDRES.
|
|
|
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten wątek |
|
|
|
Zasady Postowania
|