Cytat:
Napisane przez monika733
Odpisuję Pani po raz ostatni bo jak już zauważono intencje Pani nie są szczere - wystarczy zerknąć na Pani posty aby sie zoriętować "jak" i "czym" jes Pani zainteresowana !!
|
Droga Pani nie "zauważono" tylko "zauważyła" - to zdanie Stellanovy jak czytam (bo o użytkowniku Krzysio szkoda pisać).
Cytat:
Napisane przez monika733
Poddawanie w sęsowność macieżyństwa Safiry - tym bardziej że jak sądze nie jest Pani sędzia Kynologicznym- jest lekko niepoważna.
|
Jest Pani pewna,że nie jestem ?
Pozwoli Pani , że powiem Pani co jest niepoważne.
Otóż niepoważne to jest Pani podejście do psów. Bo niczym chwalebnym nie jest hodowanie psów tylko wyłącznie w celach zarobkowych co Pani czyni.
Nie ma Pani pojęcia na czym polega amatorska hodowla psów rasowych, jakie są jej założenia ani czemu ma służyć. Nie wystarczy zarejestrować przydomek hodowlany i zrobić tzw."hodowlankę" aby stać się hodowcą droga Pani.
Czy posiada Pani stosowną wiedzę aby zająć się hodowlą ? Czytając Pani wypowiedzi tu na forum nie mam wątpliwości, że nie.
Nie potrafi mi Pani podać powodu krycia suki ... bo takiego nie ma. Choć nie , przepraszam jest - pieniądze.
Takie osoby jak Pani , traktujące psy w tak jednoznacznie przedmiotowy sposób dla mnie niewiele różnią się od osób rozmnażających psy bez uprawnień (co również nie jest Pani obce) i moim zdaniem przynoszą wstyd kynologii.
Możecie obie Panie wypisywać tu na forum o prześladujących je anonimach (co ciekawe tylko Was Panie te anonimy przesladują, na innych tematach użytkownicy nie maja takich problemów) , o wrogach i podwójnych nickach ,
zgłaszać moje posty do administracji (a ponoć prawdziwa cnota krytyk sie nie boi

) - niestety (dla Pań) Wasze poczynania jako hodowczyń mówią same za siebie i moja pisanina niewiele tu zmieni.
Również Pani Moniko żegnam, radziłabym jeszcze zacząć korzystać z narzędzi poprawiających pisownię bo szanujacemu się hodowcy taka słaba polszczyzna
nie uchodzi.
pozdrawiam