|
|
12-08-10, 23:25
|
|
|
Nowy Forumowicz
|
Odp: Stefek - mlody mix bernardyna i mastiffa pirenejskiego
Cytat:
Napisane przez fiziołek
W mojej poprzedniej wypowiedzi chodziło mi tylko o to, żeby ludzie z tego forum chcieli odczuć przyjemność,którą niesie ze sobą , pomoc bezdomnym psom.Nie chodziło mi absolutnie o jakieś rozliczanie i narzucanie ile kto ma płacić, tylko o sprowokowanie do myślenia o psach w opałach i o tym, że każdy może im w taki malutki sposób, po prostu pomóc- oczywiście jeżeli ma życzenie.Pozdrawiam wszystkich myślących - Anna.
|
tak czy inaczej, niestety Stefka nie udało się wyciągnąć i zawieźć do warszawy ponieważ ... schronisko wydało go komuś innemu dzień przed planowanym transportem ( oczywiście schronisko wiedziało o tym że Stefek ma jechać do Domu )... Na szczęście szybko udało się namierzyć dom do którego trafił Stefek - i całe szczęście że ten dom jest dobry, a Stefek jest w nim szczęśliwy....
dziekuję za wsparcie finansowe, uzbierane zostało ponad 300 zł które zostały przekazane dwóm "bernardynkom" w potrzebie - obie przeszły zabieg sterylizacji - u jednej z nich była to sterylizacja aborcyjna, a u drugiej nie zauważono cieczki ... - na szczęście obie czują się już dobrze i szukamy im nowych domów.
fotki obu suniek:
Misia:

i Berta:
jeszcze raz dziękuję za pomoc i wsparcie,Pozdrawiam, Malwi
|
|
|
12-08-10, 23:41
|
|
|
Młodszy Molosomaniak
|
Chyba już obydwie mają domki.
|
|
|
13-08-10, 10:24
|
|
|
Nowy Forumowicz
|
niestety nie , Berta jest w DT , a misia aktualnie w hotelu (fotka z chwilowego DT w miejscu gdzie została znaleziona )
|
|
|
13-08-10, 16:49
|
|
|
Młodszy Molosomaniak
|
Szkoda, myślałam, że są już domkach.
|
|
|
14-08-10, 16:12
|
|
|
Master Molosomaniak
|
Cytat:
Napisane przez Malwi
tak czy inaczej, niestety Stefka nie udało się wyciągnąć i zawieźć do warszawy ponieważ ... schronisko wydało go komuś innemu dzień przed planowanym transportem ( oczywiście schronisko wiedziało o tym że Stefek ma jechać do Domu )... Na szczęście szybko udało się namierzyć dom do którego trafił Stefek - i całe szczęście że ten dom jest dobry, a Stefek jest w nim szczęśliwy....
dziekuję za wsparcie finansowe, uzbierane zostało ponad 300 zł które zostały przekazane dwóm "bernardynkom" w potrzebie - obie przeszły zabieg sterylizacji - u jednej z nich była to sterylizacja aborcyjna, a u drugiej nie zauważono cieczki ... - na szczęście obie czują się już dobrze i szukamy im nowych domów.
|
Malwi, nie wiem czy wiesz jakie panuja zasady na forach przy zbirkach pienieznych...
Jezeli pieniadze sa zbierane na KONKRETNEGO psa, w tym wypadku Stefka, powinny zotać na niego przeznaczone. Jezeli pies wczesniej opuscil schron i trafil do nowego domu, to TY jako osoba prowadzaca zbiorke tutaj na forum POWINNA zapytac wplacajacych na pomoc Stefkowi, czy nie mieliby nic przeciwko temu, gdyby te pieniadze zostaly wykorzystane na inny cel, czyli na sterylke innej suni...
Nie mozesz sama podejmowac takich decyzji, bo kiedys komus moze sie to niespodobac i mozesz miec problemy...
taka moja rada na przyszlosc....
|
|
|
14-08-10, 16:55
|
|
|
Nowy Forumowicz
|
Cytat:
Napisane przez Ewusek
Malwi, nie wiem czy wiesz jakie panuja zasady na forach przy zbirkach pienieznych...
Jezeli pieniadze sa zbierane na KONKRETNEGO psa, w tym wypadku Stefka, powinny zotać na niego przeznaczone. Jezeli pies wczesniej opuscil schron i trafil do nowego domu, to TY jako osoba prowadzaca zbiorke tutaj na forum POWINNA zapytac wplacajacych na pomoc Stefkowi, czy nie mieliby nic przeciwko temu, gdyby te pieniadze zostaly wykorzystane na inny cel, czyli na sterylke innej suni...
Nie mozesz sama podejmowac takich decyzji, bo kiedys komus moze sie to niespodobac i mozesz miec problemy...
taka moja rada na przyszlosc....
|
Ewusku - tak wiem , nie podejmowałam sama tej decyzji , była ona podjęta wraz z innymi wpłacającymi , nie wiem które wpłaty były z tego forum, nie były podpisane więc nawet nie wiem czy coś doszło, pieniążki nie były wpłacane na moje konto, nie ja nimi dysponowałam ...
|
|
|
14-08-10, 17:12
|
|
|
Master Molosomaniak
|
lepiej dmuchac na zimne...
tutaj w watku nie widzialam takiego info...
pozdr.
|
|
|
| Narzędzia wątku |
Przeszukaj ten wątek |
|
|
|
Zasady Postowania
|